Nestle смесь Nestogen 4 молочная для детей с 18 месяцев 700 г
Тауарлардың көрінісі фотосуретте көрсетілгеннен өзгеше болуы мүмкін

Nestle смесь Nestogen 4 молочная для детей с 18 месяцев 700 г

Қолжетімділігі
Тауар қолда жоқ
Үлгі
7613033974045
Елі
Нидерланды
Өндіруші
Nestle
  • Сипаттама

Сипаттама

100 мл дайын сүттің тағамдық құндылығы

Калория мөлшері / энергетикалық құндылығы 70 ккал / 293 кДж
Негізгі компоненттер
Ақуыздар 1.88 г
Көмірсулар 8,4 г
Лактоза 5,6 г
Май қышқылдары
Май 3.1 г
Линолен қышқылы 0,4938 г г
α-Альфа-линолен 58,1 мг
Лактобактериялар және пребиотиктер
Пребиотиктер 0,42 г
L. Rhamnosus <8.9×105кое / г
Минералды заттар
Минералдар (күл) 0,5 г
Натрий 33,4 мг
Калий 110,4 мг
Хлоридтер 58,1 мг
Кальций 116,2 мг
Фосфор 72,6 мг
Магний 7,3 мг
Марганец 11,6 мкг
Селен 1,2 мкг
Темір 1 мг
Йод 20.3 мкг
Мыс 0,06 мг
Мырыш 0,8 мг
Фтор <8,7 мкг
Витаминдер
А дәрумені 87,1 мкг
Д витамині 1,38 мкг
Е дәрумені 1,38 мг
К витамині 5,8 мкг
С витамині 13,8 мг
В1 дәрумені 0,16 мг
В2 дәрумені 0,2 мг
Ниацин 0,65 мг
В6 дәрумені 0,09 мг
Фолий қышқылы 18,9 мкг
Пантотен қышқылы 0,9 мг
В12 дәрумені 0,19 мкг
Биотин 2,8 мкг
Пісіру әдісі
Кіріспес бұрын, дайындау молочка, вымойте қолына.
Сүт іздері қалмауы үшін ішімдікті мұқият жуыңыз.
Оны 5 минут қайнатыңыз. Аса дейінгі пайдалану.
Ауыз суды 5 минут қайнатыңыз, содан кейін 37 °C дейін салқындатыңыз.
Азықтандыру кестесін басшылыққа ала отырып, қайнаған суға дәл өлшенген мөлшерде жылы су құйыңыз.
Тек өлшеуіш қасықты қолданыңыз, пакеттегі өлшеуіш қасықты қолданар алдында оны мұқият жуып, толығымен кептіру керек. Пісіру үшін слайдсыз толтырылған өлшеуіш қасықты ғана қолданыңыз.
Тамақтандыру кестесін басшылыққа ала отырып, баланың жасына сәйкес өлшеуіш қасықтардың нақты санын қосыңыз.
Ішімдікті жауып, ұнтақ толығымен ерігенше шайқаңыз.
Сүтті дайындағаннан кейін өніммен бірге орау тығыз жабылуы керек.
Ашқаннан кейін 3 апта ішінде пайдалану керек, тоңазытқышта сақтау ұсынылмайды.
Ашылғанға дейін және ашылғаннан кейін өнімді 25 °С аспайтын температурада және ауаның 75% аспайтын салыстырмалы ылғалдылығында сақтау керек.
Сүтті дайындағаннан кейін өніммен бірге орау тығыз жабылуы керек. Ашқаннан кейін 3 апта ішінде пайдалану керек, тоңазытқышта сақтау ұсынылмайды. Ашылғанға дейін және ашылғаннан кейін өнімді 25℃ - ден аспайтын температурада және 75% - дан аспайтын салыстырмалы ылғалдылықта сақтаңыз.
Жарамдылық мерзімі: 18 ай.