Шиповника плоды (измельченные) 75 гр, фито чай
Тауарлардың көрінісі фотосуретте көрсетілгеннен өзгеше болуы мүмкін

Шиповника плоды (измельченные) 75 гр, фито чай

Қолжетімділігі
Тауар қолда жоқ
Үлгі
4870002510922
Елі
Казахстан
Өндіруші
PLANTA ТОО
  • Сипаттама

Сипаттама

Итмұрын фито-шай 75 гр (ұсақталған )

Дайындау және пайдалану әдісі: шамамен 10 Г (1 ас қасық) шикізат эмальданған ыдысқа салынып, 200 мл (1 стакан) ыстық қайнаған су құйылады, қақпақпен жабылады және қайнаған суға (су моншасында) 15 минут қызады, бөлме температурасында 45 минут салқындатылады, сүзіледі, қалған шикізат сығылады. Алынған инфузияның көлемі қайнаған сумен 200 мл-ге дейін жеткізіледі.дайындалған инфузия салқын жерде 2 күннен аспайды.
Қантпен немесе балмен бірге қабылдау ұсынылады.
Құрамы: итмұрын жемісі
Химиялық құрамы: өсімдік жемістерінде қант, пектиндер, таниндер, органикалық қышқылдар, флавоноидтар, май майы, аскорбин қышқылы, В1, В2, Р және РР, К дәрумендері, каротин, Е дәрумені, темір, марганец, фосфор, магний және кальций тұздары бар.
Негізгі қасиеттері. Раушан жамбастарынан алынған препараттар өсімдіктегі дәрумендердің құрамына байланысты әртүрлі фармакологиялық белсенділікке ие. Олар анти-зинготикалық әсер ретінде қолданылады, организмдегі тотығу процестерін арттырады. Қандағы холестериннің төмендеуінде көрінетін аскорбин қышқылының анти-склеротикалық әсері эксперименталды түрде дәлелденді. В, Е дәрумендерінің және каротиннің болуы ферменттік жүйелерді белсендіруге ықпал етеді. Регенерациясын күшейтеді және тіндердің, гормондардың синтезі, оң әсер көмірсу алмасуының кезегін алмасу, өтімділік ыдыстар. Ол сондай-ақ қабынуға қарсы, холеретикалық және диуретикалық қасиеттерге ие.
Фармакологиялық қасиеттері.
мультивитаминді
холеретикалық
асқазан-ішек
эндокриндік
диуретикалық
Қолдану көрсеткіштері: иммунитетті арттыру үшін мультивитаминді және жалпы нығайтқыш ретінде қолданылады. Ол гепатит, холецистит және өт секрециясының төмендеуімен байланысты асқазан-ішек ауруларында қолданылады. Қан тамырлары қабырғаларының өткізгіштігі мен серпімділігін жақсартады. Холестеринді төмендетеді.
Қарсы көрсеткіштер: өнім компоненттеріне жеке төзбеушілік