Біздің компаниямыз жайлы жалпы ақпарат.
Нутрилак (Nutrilak ® ) Premium Антирефлюкс
Кішкентай балаларды тамақтандыру үшін емшек сүтімен емізген жөн
Nutrilak Premium Антирефлюкс функционалды ас қорыту бұзылыстары болған кезде (регургитация, колик, іш қату) өмірдің алғашқы күндерінен бастап балалардың диеталық емдік тамақтануына арналған.
Қоспаның рефлюкске қарсы әсері табиғи кароб сағызының арқасында қол жеткізіледі, ол қоспаны қалыңдатады және регургитацияны жояды.
Табиғи кароб сағызының диеталық талшықтары асқазан-ішек жолдарының қызметін реттейді және ішек микрофлорасын жақсартады, колик пен іш қатудың көріністерін азайтады.
Белсенді диеталық талшықтардың (галактомандардың) көп болуына байланысты қоспасы қалыпты қалпына келтіру температурасында 40-45 °C температурада тез қалыңдайды.
Табиғи сүт майы бар май қышқылының бейімделген құрамы
Пальма майы мен майсызбұл емшек сүтіне жақын, сіңімді, ыңғайлы ас қорытуға және тұрақты жұмсақ нәжіске ықпал етеді.
Сүт майында мидың дамуына қажетті фосфолипидтер мен холестерин бар және метаболизмді жақсарту.
Қоспада толық дамуға қажетті маңызды компоненттер бар:
Омега-3 (DHA) май қышқылдары — ақыл-ойды дамытуға және көру өткірлігін сақтауға қажетті мидың құрылымдық компоненттері.
Нуклеотидтер - иммундық жүйені қалыптастыруға және асқазан-ішек жолдарының жетілуіне арналған компоненттер.
Құрамы: құрғақ деминерализацияланған сүт сарысуы, тұтас құрғақ сүт, өсімдік майлары (күнбағыс, соя, кокос), мальтодекстрин, майсыз құрғақ сүт, қоюландырғыш (кароб ағашының табиғи сағызы), сүт майы, балық майы (docosagexaenoic қышқылы көзі) DHA), минералдар (кальций карбонаты, калий хлориді, натрий хлориді, магний хлориді, калий цитраты, калий фосфаты, темір (II) сульфаты,мырыш сульфаты, мыс сульфаты, хлорид, калий йодиді, натрий селениті), витаминдер (L-аскорбин қышқылы, DL-альфа-токоферол ацетаты, никотинамид, D-кальций пантотенаты, рибофлавин, ретинол ацетаты, пиридоксин гидрохлориді, тиамин гидрохлориді, фолий қышқылы, филлокинон, D-биотин, D3 холекальциферол, цианкобаламин), эмульгатор (соя лецитині), таурин, инозит, нуклеотидтер (цитидин-5'-монофосфор қышқылы, уридин-5'- монофосфат динатрий тұзы, аденозин-5'-монофосфор қышқылы, гуанозин-5'-монофосфат динатрий тұзы, инозин-5'-монофосфат динатрий тұзы), L-карнитин, антиоксидант (l-аскорбил пальмитаты). Құрамында ГМО жоқ!
Дайындау әдісі: баланы тамақтандыруға арналған барлық ыдыстарды кем дегенде 5 минут қайнатыңыз.
Дайындалған бөтелкеге 40-45 °С дейін қыздырылған балаларға арналған Ауыз судың қажетті мөлшерін құйыңыз.
Су бөтелкесіне құрғақ қоспаның өлшеуіш қасықтарының қажетті мөлшерін қосыңыз, шешпей артық бетінен қасық тупым өлкесі пышақ.
Бөтелкені жауып, қоспасы толығымен ерігенше шайқаңыз.
Дайын қоспаның температурасын білектің ішкі жағында тексеріңіз.
Қоспаны тамақтандырар алдында бірден пісіріңіз.
Кейін тамақтандыру үшін бөтелкедегі дайын қоспаның қалдықтарын пайдаланбаңыз.
Қоспаны қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз.
Қоспаның көлемін, тамақтандыру санын және қолдану ұзақтығын дәрігер анықтайды баланың жасына және функционалды ас қорыту бұзылыстарының ауырлығына сәйкес.
Қоспаның минималды мөлшерін дайындау үшін 30 мл суға 1 өлшеуіш қасық құрғақ қоспаны қосу керек.
Жоғарғы жағы жоқ 1 өлшеуіш қасық-4,4 г құрғақ қоспасы
Тамақтандыру кезінде қоспаның қалың консистенциясына байланысты үлкен тесік диаметрі бар емізікті қолданған жөн.
Қоспаны тамақтандыру кезінде баланы ауыз сумен қосу керек.
Қоспаны толық көлемде қолдануға немесе дәрігердің ұсыныстарына сәйкес негізгі тамақпен біріктіруге болады.
Сақтау шарттары: пакетті ашпас бұрын құрғақ қоспаны 0-ден 25 С-қа дейінгі температурада және ауаның салыстырмалы ылғалдылығы 75% - дан аспайтын жерде сақтаңыз.
Сөмкені ашқаннан кейін құрғақ қоспаны салқын, құрғақ жерде 3 аптадан артық емес сақтаңыз, бірақ тоңазытқышта емес.